Tara i padocken :P

Idag när ja egentligen skulle ha ridit men ja orka inte så ja släppte henne i padocken istället.
Fasen vilket frispel hon fick! hon bara kutade runt runt runt och bockade och aa ja vet inte allt va hon gjorde! men roligt va de.
I vanliga fall så brukar ja få jaga på henne med ett spö elr ngt men nu så ja ja bara "kom igen då!" och stampade i marken, sen så va de full fart!

En sak som va lite läbbigt va att hon höll på att gå omkull. hon kom i världens fart rakt in på kort sidan och gjorde en bré sladd och sprang på tvären de såg faktiskt komiskt ut
men sen så halkade hon och de såg ut som om hon skulle gå omkull.... men som tur va så har ja en skicklig häst och hon redde upp de och kutade vidare som om inget hade hänt!


när ja skulle gå av henne så skulle vi ha gått ut i skogen men när vi kom in ca 20 m så tvär stannade hon och började titta sig omkring och vädra och frusta så som dom gör när dom e strässade efter ett tag så började hon darra och började gå omkring och nlokade sig totalt hon märkte nästan inte ens när ja ryckte i grimmskaftet!! och de blev nt bättre av att en annan tjej i stallet hade varit ute och hennes häst bara stanna och vädra och kollade runt. hon kollade men såg ingenting och ganska nära stallet men på ett annat stall så har dom haft varg på gårdsplanen så hon tänkte genast att de va en varg och ja tror faktiskt att de e en varg som går runt omkring i skogen vi stallet
lite rädd e ma iaf.......

jaja men nyheter senare nu ska ja se på let´s dance    


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0